stoppen met roken

Als U genoeg heeft van die vieze geur , die vieze verslaving aan sigaretten , die onweerstaanbare drang  .....

 

 

Stoppen met roken en gewichtscontrole zijn twee belangrijke peilers die dringend aangepakt moeten worden , daar zij rechtstreeks een aanval plaatsen op Uw gezondheid. Dit zijn twee grote oorzaken van vroegtijdige sterfte en vreselijke aandoeningen.

 

 

STOPPEN MET ROKEN :

 

Ergens in Uw verleden bent U begonnen met roken. Steeds meer en meer situaties in Uw leven deden U grijpen naar de sigaret met het troostend gevoel van de nicotine.

 

Steeds heeft U  zichzelf beloond , getroost , rustig gemaakt , ..... met het nemen van nicotine. Deze gewoonte heeft zich zodanig vast geankerd in Uw onderbewuste dat U telkens als u in deze situatie terechtkomt U steeds de drang naar nicotine krijgt en steeds een sigaret neemt. Daardoor is het ook zo moeilijk om te stoppen met roken.

 

 

 

Met hypnotherapie kan zelfs in 1 enkel sessie resultaat bekomen worden. Dan wordt er gewoon gewerkt op het vlak van het roken.

 

 

 Door gebruik maken van parts therapie tijdens de sessie wordt er ook gewerkt aan de uitlokkende faktor waarom u bent beginnen te roken en waarom u dit blijft doen.Door deze triggers uit te schakelen , kan een beter blijvend resultaat bekomen worden. 

 

 

Meer informatie :

 

info@hypnominded.be

 

G.s.m. 0485 47 99 54